+381 62 222 083 office@greener.rs

Projektovanje i uredjenje dvorišta

Dovodimo prirodu u Vaš dom

Pomoćićemo Vam da ulepšate i oplemenite Vaše okruženje, na osnovu Vaših želja predložićemo Vam praktična rešenja koja će Vas učiniti srećnijim i uspešnijim.

Pristup prilagodjen Vama

Naš tim raspolaže bogatim iskustvom koje nam omogućava da dobro razumemo Vaše potrebe i ideje kao i da ih unapredimo i ostvarimo. Upoznaćemo vas sa osobinama odredjenih biljaka, trava i drveća i napraviti idealan izbor biljnog aranžmana koji će najbolje odgovarati potrebama i navikama vaše porodice, firme i klijenata. Dobar izbor semena, biljaka i drveća može olakšati i pojednostaviti kasnije održavanje zelenila a isti je slučaj i sa izborom sistema za navodnjavanje i zalivanje, kao i lepih ali funkcionalnih saksija.

Detalji unose toplinu

Predložićemo vam dodavanje odredjenih elemenata i detalja (staza, kaskada i terasa, alpinetuma i aranžmana, ljuljaški, drvotvorina, fontana i česmica, grnčarija, klupa, osvetljenja, baldahina…) koji mogu dodatno ulepšati i ušuškati vaše okruženje.

Jasna vizuelna rešenja

Na osnovu dobre pripreme, izradićemo celovit plan i projekat uredjenja i ozelenjavanja vašeg okruženja i omogućiti vam da kroz kompjutersku vizualizaciju sagledate budući izgled vašeg prostora. Ovakav pristup olakšava postupak izrade idejnog rešenja i obezbedjuje da vaše želje i ideje budu pretočene u projektni plan i budu sprovedene u delo.

Uigrani koraci iskusnog tima

Usaglašeno vizuelno rešenje pretočićemo u dobro definisan plan i projekat koji ćemo realizovati efikasno i uz minimalno narušavanje vaših navika. Raspolažemo iskusnim i obučenim timovima, kao i profesionalnim alatima specializovanim za ovakva angažovanja, u radu koristimo kvalitente materijale što nam sve omogućava da u dogovorenim rokovima izvedemo neophodne radove i obezbedimo njihov visok kvalitet.

  Idejna rešenja

 

 

 

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Plugin Developer FantasticPlugins.com