+381 62 222 083 office@greener.rs

Projektovanje i uredjenje dvorišta

Dovodimo prirodu u Vaš dom

Pomoćićemo Vam da ulepšate i oplemenite Vaše okruženje, na osnovu Vaših želja predložićemo Vam praktična rešenja koja će Vas učiniti srećnijim i uspešnijim.

Pristup prilagodjen Vama

Naš tim raspolaže bogatim iskustvom koje nam omogućava da dobro razumemo Vaše potrebe i ideje kao i da ih unapredimo i ostvarimo. Upoznaćemo vas sa osobinama odredjenih biljaka, trava i drveća i napraviti idealan izbor biljnog aranžmana koji će najbolje odgovarati potrebama i navikama vaše porodice, firme i klijenata. Dobar izbor semena, biljaka i drveća može olakšati i pojednostaviti kasnije održavanje zelenila a isti je slučaj i sa izborom sistema za navodnjavanje i zalivanje, kao i lepih ali funkcionalnih saksija.

Detalji unose toplinu

Predložićemo vam dodavanje odredjenih elemenata i detalja (staza, kaskada i terasa, alpinetuma i aranžmana, ljuljaški, drvotvorina, fontana i česmica, grnčarija, klupa, osvetljenja, baldahina…) koji mogu dodatno ulepšati i ušuškati vaše okruženje.

Jasna vizuelna rešenja

Na osnovu dobre pripreme, izradićemo celovit plan i projekat uredjenja i ozelenjavanja vašeg okruženja i omogućiti vam da kroz kompjutersku vizualizaciju sagledate budući izgled vašeg prostora. Ovakav pristup olakšava postupak izrade idejnog rešenja i obezbedjuje da vaše želje i ideje budu pretočene u projektni plan i budu sprovedene u delo.

Uigrani koraci iskusnog tima

Usaglašeno vizuelno rešenje pretočićemo u dobro definisan plan i projekat koji ćemo realizovati efikasno i uz minimalno narušavanje vaših navika. Raspolažemo iskusnim i obučenim timovima, kao i profesionalnim alatima specializovanim za ovakva angažovanja, u radu koristimo kvalitente materijale što nam sve omogućava da u dogovorenim rokovima izvedemo neophodne radove i obezbedimo njihov visok kvalitet.

  Idejna rešenja

 

 

 

Nema pronađenih rezultata

Stranica koju ste tražili nije pronađena. Pokušajte da suzite pretragu, ili koristite navigaciju iznad kako biste pronašli objavu.

Plugin Developer FantasticPlugins.com