+381 62 222 083 office@greener.rs

Instaliramo jednogodišne i višegodišnje sisteme

Za vegetativni rast i razvoj bilju je neophodno obezbediti dovoljnu količinu vode dobrog kvaliteta i postarati se da je ona raspoloživa korenu biljke u odgovarajuće doba dana odnosno godine. Posredstvom vode biljka usvaja i hranjive elemente koji su u njoj rastvoreni a zatim ih vodom prenosi u ostale organe odakle se deo vode oslobadja u atmosferu putem transpiracije.

Kap po kap navodnjavanje u poljoprivredi na otvorenom polju i plastenicima predstavlja najefikasniji način dopremanja vode i rastopivih djubriva i drugih hranjivih materija do korena bilje.

Sistemi zalivanja koje postavljamo mogu biti zasnovani na trakastim – jednogodišnjim crevima ili visokokvalitetnim višegodišnjim cevima različitih protoka, promere i diperzije. Takodje, visoke prskalice i raspršivači, orošivači mogu biti instalirani u kratkom roku i doprineti uspehu vaše poljoprivredne proizvodnje.

Možemo vam pomoći u pogledu opremanja i instalacije različitih sistema za navodnjavanje plastenika, voćnjaka, vinograda, njiva i bašta.

kap-po-kap-u-njivi

Plugin Developer FantasticPlugins.com
Share This